Connect College - Nieuws - Dp op de gezonde tour
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
D&P op de gezonde tour

D&P op de gezonde tour

Datum: 10-04-2021

De basis / kader leerlingen van het Connect College (leerjaar 3) worden breed georiënteerd ontwikkeld met het oog op de toekomst. Een toekomst waarin een gezonde duurzame levensstijl en digitale technologie in populariteit terrein gaan winnen.

Zo zijn de leerlingen van het keuzevak van Dienstverlening & Producten (D&P) bezig met het ontwikkelen van een eigen (zo gezond mogelijk) voedingsproduct. Middels digitale technologie ontwikkelen ze een verpakking en wordt het product uiteindelijk ook geproduceerd en gedistribueerd. In de afgelopen weken zijn de leerlingen vol op bezig geweest met het onderzoeken hoe ze hun eigen voedingsproduct zo gezond mogelijk kunnen maken. Na enkele hulpvragen geformuleerd kwam gisteren Diëtiste Lieke vanuit haar praktijk op bezoek om deze vragen te beantwoorden.

Lieke (ook oud leerling van het Connect College) is al enkele jaren actief in de omgeving als diëtiste en kwam uitleg geven wat haar werk nu precies inhoud en wat zij voor de leerlingen kan beteken. Ook werd er nog een praktisch voorbeeld gegeven over hoeveel suiker in bepaalde supplementen zit waardoor de leerlingen een beeld kregen van het aantal toegevoegde suikers.

Nadat Lieke gerichte antwoorden gaf op de hulpvragen over de voedingsproducten had ze ook nog de tijd om leerlingen te voorzien van persoonlijk advies. Hierbij kwamen niet alleen goede antwoorden los maar ook ontzettend sterke vragen! Al met al een hele leerzame ochtend in de richting van een duurzame en gezonde levensstijl! 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge