Connect College - Leerlingen - Atheneumgymnasium - Cambridge engels
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Cambridge Engels

Cambridge Engels

Op het Connect College kunnen leerlingen van de bovenbouw vwo zich tijdens de Engels lessen voorbereiden op het behalen van het Cambridge Advanced certificate. Ter voorbereiding wordt er aandacht besteed aan spreken, schrijven, lezen en luisteren. Het einddoel is deelname aan het Cambridge Advanced examen.

Leerlingen kunnen na een toelatingstoets op 3 vwo starten aan de Cambridge stroom. In klas 4, 5 en 6 vwo volgen de leerlingen de Cambridge lessen onder leiding van een gecertificeerd docent. In de tweede helft van de 6e klas volgt dan het examen. 

Een leuk onderdeel van deze stroom is een excursiereis naar Norwich en Cambridge om de taal en de vaardigheden in de praktijk toe te passen als voorbereiding op het examen. Leerlingen verblijven in gastgezinnen en door middel van excursies en opdrachten zijn de leerlingen de hele week bezig met de taal.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mw. Daelmans (j.daelmans@connectcollege.nl)

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
AOSL
SOML
20-80
cambridge