Connect College - Groep8 - Onze brugklassen
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Onze brugklassen

Onze brugklassen

Het Connect college biedt een veilige leeromgeving, waarin leerlingen zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Goede begeleiding staat daarbij altijd voorop. Er is een plek voor alle leerlingen uit de regio, van vmbo basis tot en met gymnasium met optimale doorstroommogelijkheden.

Persoonlijk leren en keuzemogelijkheden ontdekken, vinden we belangrijk in ons onderwijs.

Dit uit zich in de keuzemogelijkheden binnen KWT, studie na school, talenttijd en de extra (examen)vakken die worden aangeboden zoals onder andere drama, Cambridge Engels, BSM en 20/80 learning.

Iedere leerling die zich inschrijft werkt met een persoonlijke Chromebook zodat we iedere leerling kunnen voorzien van passend onderwijs en recht kunnen doen aan de verschillen tussen leerlingen.

Het Connect College staat voor uitstekend onderwijs in een veilige leer- en leefomgeving.

In onze brugklassen differentiëren we op het niveau van leergebieden of vakken, door middel van leerdoeldenken. Leerlingen kunnen deze leergebieden of vakken (indien nodig) op twee niveaus volgen, aansluitend bij hun talenten. De leerling start nog steeds in een brugklas volgens advies van de basisschool, maar volgt Curriculum gestuurd Onderwijs. De gedachte hierachter is dat we meer Leerdoelgestuurd, Opbrengstgericht en OpMaat kunnen werken. Leerlingen volgen een persoonlijke leerroute met een eigen leerplan. Daarbij ontwikkelt de leerling zich zowel cognitief, sociaal-emotioneel als maatschappelijk. Voor elke leerling uit de regio, Onze ambities:

1. De beste leerresultaten voor onze leerlingen. Eruit halen wat erin zit!
2. Onderwijs dat aansluit bij de leervraag en leerstijl van leerlingen. Passend!
3. Een moderne leergemeenschap. Voorbereidend op de toekomst!

Meer informatie over de vmbo brugklassen.
Meer informatie over de tl/havo, havo/atheneum en de gymnasium brugklassen

Vragen
Neem voor meer informatie gerust contact op via brugklas@connectcollege.nl.

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
AOSL
SOML
20-80
cambridge