Connect College - Leerlingen - Havo
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
HAVO

HAVO

De opleiding aan het havo (hoger algemeen voortgezet onderwijs) duurt inclusief de brugklas vijf jaar en is het op één na hoogste niveau binnen het voortgezet onderwijs. In de onderbouw wordt de leerling intensief begeleid in studievaardigheden en aan het eind van het derde leerjaar maakt de leerling een keuze uit een van de profielen waarmee hij verder gaat in klas vier en vijf:

. Natuur en techniek (NT)
. Natuur en gezondheid (NG)
. Economie en maatschappij (EM)
. Cultuur en maatschappij (CM)

Onze decaan en de mentor ondersteunen de leerling bij het maken van een juiste keuze. Het havo leidt op voor een doorstroom naar het hbo (hoger beroepsonderwijs). Ook kan men met een havo diploma doorstromen naar het vwo. 

Teamleider havo:  dhr. H. Nevelsteen

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge