Connect College - Ouders - Topsportvriendelijke school
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Topsportvriendelijke School

Topsportvriendelijke School

Het Connect College mag zich officieel een topsportvriendelijke school noemen. Op maandag 24 februari 2014 werd de overeenkomst tussen Topsport Limburg en het Connect College gesloten. Hiermee is het Connect College een school, van een aantal scholen in Limburg, die dit predicaat mag voeren.

We creëren de mogelijkheden om de (sport)talenten te ontplooien van elk individu en we onderschrijven de ontwikkeling van talentvolle sporters in alle facetten.

Als gevolg van onze status kunnen leerlingen in hun eigen omgeving naar school samen met hun vriendjes en/of vriendinnetjes en hoeven ze niet ver te reizen naar bijvoorbeeld een Topsport Talentschool (voorheen: LOOT-school).

We bieden oplossingen op maat aan. Moet je trainen of heb je een wedstrijd onder schooltijden, dan mag je, indien je cijfers het toelaten en er verder geen onoverkomelijke zaken spelen, ernaartoe. Ook mag je de LO-lessen gebruiken om huiswerk te maken als je dat ,als gevolg van je training/wedstrijd, niet hebt kunnen maken. Je bent wel te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het inhalen van je huiswerk en de proefwerken.

Wat mogen we niet? Wij kunnen en mogen in géén geval vrijstelling geven voor iets. Alle cijfers, dus ook van LO, moeten behaald worden. De leerling is zelf verantwoordelijk om dit met zijn/haar eigen docent af te stemmen.

Wat verwachten wij van onze topsporters?
Het Connect College probeert binnen de mogelijkheden die de school heeft te faciliteren. Van de topsportleerling verwachten wij op zijn minst een topsporthouding en voorbeeldgedrag, met name bij het vak LO.

Laat zien dat we terecht trots op je zijn!
Voor meer informatie omtrent de topsportvriendelijke regeling of gebruik van deze regeling, kunt u contact opnemen met Arjen Winterman (docent L.O.) via het volgende mailadres: a.winterman@connectcollege.nl.

Om gebruik te maken van de topsportvriendelijke regeling op het Connect College, dienen leerlingen in het bezit te zijn van een Sporttalentpas die aan te vragen is via de website van het Connect College.

NB: het Connect College heeft geen zeggenschap in het toekennen van een status.

Bekijk ook de website van www.limburgsport.nl.

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
AOSL
SOML
20-80
cambridge