De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Topsportvriendelijke School

Topsportvriendelijke School

Het Connect College mag zich officieel een topsportvriendelijke school noemen. Op maandag 24 februari 2014 werd op het Connect College de overeenkomst tussen Topsport Limburg en het Connect College gesloten. Hiermee is het Connect College één, van een aantal scholen in Limburg, die dit predicaat mag voeren.

Met deze overeenkomst is het Connect College "onderwijspartner" van Topsport Limburg binnen het project ‘Topsportvriendelijk onderwijs Limburg’. Het Connect College biedt in samenwerking met Topsport Limburg (aangepaste) onderwijsbegeleiding aan (aankomende) topsporters, omdat de school aparte aandacht geeft aan leerlingen met bijzondere talenten en de mogelijkheden creëert deze te ontplooien naast en met hulp van de school. Het Connect College onderschrijft als "onderwijspartner" de ontwikkeling van talentvolle sporters in alle facetten.

Voor meer informatie omtrent de topsportvriendelijke regeling of gebruik van deze regeling, kunt u contact opnemen met Mirjam Bongaerts via mbo@connectcollege.nl.

Om gebruik te maken van de topsportvriendelijke regeling op het Connect College, dienen leerlingen in het bezit te zijn van een topsportpas van Topsport Limburg. Voor informatie over de topsportpas, ga naar http://www.topsportlimburg.nl/pages/topsportpas.aspx.

topsportvriendelijke school

Connect College
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111
F: 0475-416112

info@connectcollege.nl

Privacy
Populierlaan 1 - 6101 BA Echt
T: 0475-416111 - F: 0475-416112
info@connectcollege.nl - Privacy
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111
F: 0475-416112

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge