Connect College - Ouders - Ondersteuningsteam
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Ondersteuningsteam

Ondersteuningsteam

Natuurlijk hopen wij dat alle leerlingen op onze school zonder problemen hun schoolloopbaan kunnen doorlopen. Het is echter onvermijdelijk dat er hier en daar een hobbeltje in de weg zit. Juist op die momenten is het belangrijk dat een leerling goed opgevangen wordt, maar ook u als ouder(s)/ verzorger(s) weet bij wie u terecht kunt voor hulp en informatie. Het eerste aanspreekpunt is de mentor. Deze kan doorverwijzen naar de leerling coördinator. Mocht het nodig zijn, kan de leerling coördinator de leerling bespreken in het Intern Zorg Overleg. In dit overleg gaan de mentor,  de Zorgcoördinator samen met de Orthopedagoge in gesprek, bijgestaan door de leerplichtambtenaar, Centrum Jeugd en Gezin en Jongerenwerk. Door het regelmatige overleg ontstaat er een netwerk van korte lijnen, waardoor op een adequate wijze invulling gegeven kan worden aan eventuele hulp voor leerlingen van onze school en hun thuissituatie. 

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge