Connect College - Nieuws - We zijn trots op onze kanjers
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
We zijn trots op onze kanjers!

We zijn trots op onze kanjers!

Datum: 07-06-2020

Van harte gefeliciteerd aan alle leerlingen die onder deze heel bijzondere omstandigheden zijn geslaagd! Leerlingen die nog een herkansing gaan doen: veel succes, we hebben alle vertrouwen in jullie!

In deze bijzondere tijd hebben onze leerlingen en onze medewerkers een mega prestatie verricht en dat is iets waar we heel erg trots op zijn. Jullie hebben laten zien wat je in je mars hebt.

Ook bedanken we alle ouders. Zonder jullie steun aan onze leerlingen en ons onderwijs was deze prestatie van formaat onmogelijk geweest.

Lieve leerlingen, onze kanjers, we wensen jullie een prachtige toekomst toe! Of je straks verder gaat studeren of gaat werken, deze tijd heeft ons wel geleerd dat, wat je ook doet, een goede gezondheid en geluk het allerbelangrijkst zijn.

Nogmaals hartelijk gefeliciteerd!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Populierlaan 1 - 6101 BA Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge