Connect College - Nieuws - Voorronde mep
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Voorronde MEP

Voorronde MEP

Datum: 03-11-2021

Afgelopen maandag hebben de 4 VWO’ers, vergezeld door een enkeling enthousiaste havisten, deelgenomen aan de eerste voorronde voor de regionale MEP-conferentie. Stichting Model European Parlement (MEP) is een stichting die zich inzet om jongeren kennis te laten maken met de Europese politiek. Het Connect College is reeds enkele jaren aangesloten bij de stichting en stuurt jaarlijks een selectie van leerlingen naar de Limburgse MEP-conferentie. Deze selectie wordt samengesteld aan de hand van twee voorrondes, georganiseerd door oud-MEP’ers van het Connect College, waarvan de eerste voorronde maandag 1 november heeft plaatsgevonden. Op deze dag zijn de leerlingen, onder begeleiding van de oud-MEP’ers, met elkaar in debat gegaan over diverse stellingen, bijvoorbeeld over een vuurwerkverbod, kernwapens en, zeer relevant, het corona vaccinatie/testbewijs. In vijf rondes, waarin telkens drie stellingen elk tien minuten lang aan bod kwamen, hebben de leerlingen zich van hun beste kant laten zien. Aan het eind van de dag is een groep van circa 30 leerlingen uitgekozen om deel te mogen nemen aan de tweede voorronde, die zal plaatsvinden op de 23e van november. Al met al was het een leuke, interessante, en leerzame dag. 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge