Connect College - Nieuws - Twee prinsen op het connect college
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Twee prinsen op het Connect College!

Twee prinsen op het Connect College!

Datum: 09-01-2024

Groot nieuws: we hebben twee prinsen op school!

Op zaterdag 30 december werd onze gewaardeerde collega Koen Beunen, al enige jaren docent geschiedenis op Connect college, uitgeroepen als prins Koen I van C.V. de Bokkeriejers uit Sint Joost. Samen met zijn vriendin Dyan mag Koen op Sint Joost voorop gaan in de polonaise de komende weken. Koen, namens het Connect college, proficiat en geniet ervan.

Op zondag 7 januari kwam Finn Reijans uit het Aester - ei als jeugdprins Finn I. Vol enthousiasme stuiterde Finn over de bühne op het nummer 'Links- rechts' van Snollebollekes. Finn is leerling uit Gt1c, zit altijd boordevol energie en wil er maar wat graag een geweldig feestje van gaan maken. Finn, namens het Connect college, proficiat en geniet ervan.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
AOSL
SOML
20-80
cambridge