Connect College - Nieuws - Teambuildingsdag
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
teambuildingsdag

teambuildingsdag

Datum: 29-10-2020

Schoolbrede teambuildingsdag leerjaar 2


Vrijdag 16 oktober 2020, een dag die de boeken in gaat als geen gewone lesdag. Al in alle vroegte waren de coaches en mentoren van de tweedejaars klassen op het Connect College aanwezig. Met een pagina’s dik draaiboek druk in de weer om door het hele schoolgebouw spellen kaar te zetten. Deze dag stond voor alle leerlingen van leerjaar twee in het teken van teambuilding, je medeleerlingen, docenten en coach/mentor beter en anders te leren kennen dan in de klassikale situatie. Na de centrale opstart in de aula aan de Maasbrachterweg gingen de leerlingen onder begeleider van hun coach of mentor opzoek naar een van de spellen ergens in het gebouw. Het oeroude Hollandse skilat lopen bracht hilarische taferelen met zich mee. Ook bij het welbekende letterspel waar leerlingen zo snel mogelijk zoveel mogelijk woorden moesten maken door op de juiste plek te gaan staan zorgde voor vele glimlachen. Bij crazy 44 werd het brein flink op de proef gesteld. Bij het wereldballenspel waar leerlingen boven op een anderhalve meter hoge bal moesten staan of lopen kwamen de echt thrillseekers naar boven. Na een dagdeel vullend programma moest natuurlijk de innerlijke mens ook bevredigd worden. Met een heerlijke friet, snack en wat te drinken in de hand werd dan ook het startsein voor een welverdiende herfstvakantie gegeven! 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Populierlaan 1 - 6101 BA Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge