Connect College - Nieuws - Taaldorp duits
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Taaldorp Duits

Taaldorp Duits

Datum: 22-05-2023

Deutsch macht Spaß

Op maandag 22 mei 2023 was het weer de dag van het jaarlijkse taaldorp. Alle GT2-klassen werden de afgelopen weken door hun vakdocent Duits voorbereid op spreekvaardigheid. De leerlingen kregen vandaag als toets verschillende levensechte situaties voorgeschoteld. De leerlingen moesten zich in de Duitse taal zien te redden. De situaties varieerden van inchecken in het hotel tot eten bestellen in het restaurant. Alle leerlingen hebben hun uiterste best gedaan om zich te redden in de Duitse taal. Zowel de docenten als de leerlingen hebben een leuke en leerzame dag gehad. Wellicht kunnen sommige leerlingen hun geleerde skills zelfs in de strijd gooien als ze tijdens de zomervakantie naar één van de Duitstalige landen op vakantie gaan.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
AOSL
SOML
20-80
cambridge