Connect College - Nieuws - Pesten op school
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Pesten op school

Pesten op school

Datum: 01-11-2019

Pesten op school kan een enorme impact hebben. Als je gepest wordt kan je je steeds onzekerder gaan voelen. Je kunt zelfs gaan denken dat je waardeloos bent. Je kunt ook alle vertrouwen in de mensen om je heen verliezen. Of je heel erg eenzaam gaan voelen. Je kunt hier als je eenmaal volwassen bent nog steeds last van hebben.

Word jij gepest op school (of ben je ooit gepest) en denk je wel eens dat het leven voor jou niet meer hoeft? Dat het beter zou zijn als je er niet meer bent? Het is heel belangrijk dat je over je gedachten aan zelfdoding praat. Dat lucht op en helpt. Praat met iemand in je omgeving of (anoniem) met ons. Wij zijn er dag en nacht voor je.
   

> lees verder

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
AOSL
SOML
20-80
cambridge