Connect College - Nieuws - Parijsreis
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Parijsreis

Parijsreis

Datum: 02-11-2022

𝗥𝗲𝗶𝘀 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗣𝗮𝗿𝗶𝗷𝘀 - 𝘋𝘦𝘶𝘹 𝘫𝘰𝘶𝘳𝘴 𝘢̀ 𝘗𝘢𝘳𝘪𝘴! 🇫🇷
Ruim honderd leerlingen van 4-vmbo gingen afgelopen donderdag en vrijdag naar Parijs. Daar aangekomen om 10:00 in de ochtend vormden een stadswandeling en een museum naar keuze het programma. Op de tweede dag stond een bezoek aan de Eiffeltoren, de Seine, het Louvre of PSG-stadion op de planning. Tussendoor werd er gereisd via de metro en was de Arc de Triomphe ons vaste verzamelpunt; alleen dat al was een ervaring op zich! In de vrije tijd hebben de leerlingen bijvoorbeeld kunnen shoppen, plekken als de Sacré-Coeur kunnen bezoeken én zelfstandig kunnen reizen met de metro. Buschauffeurs Peter en Cor lieten ons ten slotte de stad zien in de avond, inclusief de lichtjesshow van de Eiffeltoren. Kortom, een indrukwekkende en gezellige reis. 🇫🇷 We hopen dat deze aanstaande schoolverlaters ondertussen bijgeslapen zijn!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge