Connect College - Nieuws - Oudleerling connect college spreekt limburgse veteranen toe
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Oud-Leerling Connect College spreekt Limburgse veteranen toe

Oud-Leerling Connect College spreekt Limburgse veteranen toe

Datum: 07-10-2021

Connect College Echt is in januari 2020 met een tiental leerlingen te gast op het gouvernement in Maastricht voor de Limburgse herdenking van de internationale Holocaustdag. Onze studenten zijn uitgenodigd om hier hun ervaringen vanuit hun studiereis naar Auschwitz te delen. Jezzie Scheres uit vwo 6 voerde namens ons reisgezelschap het woord.

Een van de genodigden was luitenant-kolonel buitendienst Edwin Jacobsz, voorzitter van de Limburgse veteranendag. De heer Jacobsz was erg onder de indruk van de mooie woorden van Jezzie en besloot om haar te vragen om ook op de Limburgse veteranendag een toespraak te houden.

En zo geschiedde. Na enig uitstel vanwege corona was het op zaterdag 25 september 2021 dan toch zo ver. Jezzie heeft in haar toespraak haar ervaringen vanuit de Auschwitz-reis als uitgangspunt genomen en vervolgens heeft ze de link gelegd naar de offers die gebracht zijn om te kunnen leven in vrijheid. Speechen te midden van vertegenwoordigers van de koning, hooggeplaatste militairen, gedecoreerde oorlogsveteranen en de burgemeester van Roermond is natuurlijk niet niks.

Hieronder kunt u de gehele speech van Jezzie bekijken. Jezzie, we zijn heel erg trots op je!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge