Connect College - Nieuws - Opening schooljaar
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Opening schooljaar

Opening schooljaar

Datum: 17-08-2019

Betreft: Opening schooljaar 2019 - 2020                                                      Datum: juli 2019   

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Beste leerling,

De zomervakantie begint en wij wensen iedereen een fijne, ontspannen vakantie toe. Alvast voor het nieuwe schooljaar verstrekken wij jullie de informatie die nodig is voor de start op dinsdag 20 augustus.    

Klasindeling

De indeling van de klassen en het lokalenrooster voor de openingslessen maken we op dinsdag 20 augustus bekend via de diverse publicatieborden.

De openingslessen door de mentoren zijn op dinsdag 20 augustus, volgens onderstaand schema. Tijdens deze les maken de mentoren/coaches het lesrooster bekend en zullen zij verdere informatie verstrekken. De leerlingen hebben hiervoor schrijfmateriaal, papier en een agenda nodig.

Begin lessen

De lessen starten op woensdag 21 augustus om 08.30 uur volgens het verstrekte lesrooster.

Uitreiken boeken

Op donderdag 15 en vrijdag 16 augustus kunnen jullie de boeken afhalen. Het tijdschema komt tijdig op de website van school te staan.    

Mailadres ouders

Via mail informeren wij alle ouders over wat er in school gaat gebeuren. Daarvoor hebben wij uw mailadres nodig. Wanneer u deze gegevens niet heeft ingevuld, dan kunt u deze rechtstreeks invullen in het Magister-web portal of tijdens de eerste ouderavond in september doorgeven aan de mentor/coach van uw zoon of dochter. Bij vragen, graag een mail sturen naar: magister@connectcollege.nl

Jaaragenda

Onze jaaragenda is rechtstreeks te zien via de website van school.

Ten slotte wensen wij iedereen nogmaals een fijne vakantie toe en hopen wij dat het nieuwe schooljaar in een goede sfeer en met veel succes zal verlopen.

Hartelijke groet,

Personeel en schoolleiding Connect College

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Populierlaan 1 - 6101 BA Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge