Connect College - Nieuws - Masterclass gymnasium
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Masterclass Gymnasium

Masterclass Gymnasium

Datum: 23-01-2024

Op woensdag 17 januari vond de jaarlijkse Gymnasium Masterclass plaats voor alle groep 7/8'ers die geïntereseerd zijn in het gymnasium. Het thema van deze masterclass was 'Een reis door het zonnestelsel'. Op het gymnasium werken we vaak vakoverstijgend en onderzoekend en dat was deze dag duidelijk te merken. De leerlingen kregen een les Mytholingua en een les Natuurkunde binnen hetzelfde thema. Na zelf op onderzoek te zijn uitgegaan, konden ze zelf al snel duidelijke verbanden leggen tussen beide vakken over het zonnestelsel. Vervolgens hebben ze de dag op creatieve wijze afgesloten door hun eigen 'crazy planet' te ontwerpen op een tegel, die as we speak geglazuurd worden. 
De leerlingen die deelgenomen hebben aan de masterclass hebben al een mooi diploma ontvangen, maar ze kunnen ook hun geglazuurde tegeltje ophalen in A61 tijdens de open dag van het Connect College op zaterdag 27 januari. Zien we jullie daar?
 
Ps. Aanmelden voor de gymnasium-informatieavond is ook nog steeds mogelijk via de website!
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
AOSL
SOML
20-80
cambridge