Connect College - Nieuws - Kookles gastheerschap
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Kooklessen en lessen gastheerschap

Kooklessen en lessen gastheerschap

Datum: 08-12-2020

Veel leerlingen hebben de afgelopen tijd gekozen voor een leer-werkplek buiten de school. Op die manier konden zij een keuzevak afronden in de praktijk. Door de sluiting van de horeca, kwam er een kink in de kabel voor een groepje leerlingen.

Gelukkig hebben we een passende oplossing gevonden op school. Leerlingen hebben 6 weken lang kookles gehad. En hier zijn heerlijke gerechten uit voortgekomen, die uiteraard ook met smaak zijn opgegeten. Niet alleen het bereiden van de gerechten, maar ook het presenteren was een belangrijk onderdeel van de kooklessen.

Met een goed gevulde maag, kregen de leerlingenook nog de fijne kneepjes van het gastheerschap aangeleerd. Tafels dekken en bedienen kunnen zij nu als de beste.

Kortom, een geslaagde oplossing!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge