Connect College - Nieuws - Introductiekamp 1 vmbo
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Introductiekamp 1 vmbo

Introductiekamp 1 vmbo

Datum: 03-09-2019

Afgelopen donderdag stond het introductiekamp voor de eerste jaars leerlingen VMBO op het programma. Al vroeg op de ochtend werd de bagage in een grote vrachtwagen geladen, om naar de kamplocatie gebracht te worden. Samen met de coaches en enkele ouders werd er per klas course gezet richting Weert. Een mooie maar vooral lange en warme fietstocht van ruim 30 kilometer, doe het maar na! 

De eindbestemming van deze stevige fietstocht was zwembad en waterskibaan De IJzeren Man, daar stond nog een actief introductieprogramma op de leerlingen te wachten. Verschillende activiteiten zoals: glijbaanrace, aqua-spinning, aqua-bootcamp, estaffete, stormbaan, glijbaanrace, beachvolleybal, kooivoetbal en waterskiën en werden door de klassen afgelegd. Als eindspel moest iedere klas een zo mooi mogelijk figuur nabootsen in het water, waarna er nog voldoende tijd was om vrij te zwemmen. 

Inmiddels was de avond alweer aangebroken en gingen de klassen wederom per fiets richting de kamplocatie in Tungelroy waar al heerlijke frietjes op hun stonden te wachten. Na het avondeten was het tijd om het bedje op te maken en te relaxen. Een kampvuur met marshmallows was de perfecte plek om elkaar wat spannende verhalen te vertellen en elkaar beter te leren kennen. Na een lange en vermoeiende dag was een goede nachtrust wel verdiend. Snel bed in want op vrijdag ochtend stond na het gezamenlijke ontbijt de fietstocht terug naar Echt alweer op het programma. 

Docenten, ondersteunend personeel, begeleiders en natuurlijk de helpende ouders bedankt! 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Populierlaan 1 - 6101 BA Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge