Connect College - Nieuws - In actie voor het verzorgingstehuis
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
In actie voor het verzorgingstehuis

In actie voor het verzorgingstehuis

Datum: 10-06-2021

De leerlingen van het profielvak Dienstverlening & Producten zijn afgelopen week weer in de actiestand geschoten. Na een aantal weken van voorbereiding (vanuit thuis of fysiek op school) was het tijd om de handjes daadwerkelijk te laten wapperen. De opdracht was om in tweetallen een lunchbox voor ouderen in een verzorgingstehuis te verzorgen.

Direct bij aanvang van de les werden de leerlingen op pad gestuurd om hun producten te gaan kopen bij de supermarkt. Hier kwamen de economische vaardigheden even om de hoek kijken. Heb ik een goede begroting gemaakt? Kom ik wel uit met het gekregen geld? Wat doe ik met het kassabonnetje? Klopt het terug gekregen wisselgeld wel? Enkele vragen die voor wat spannende momenten zorgde in de supermarkt. Eenmaal terug met de producten doken de leerlingen direct de keuken in om de ingrediënten om te toveren tot lunchbox waardige gerechten. En dan.. het inpakken van de lunchbox! Vers gemaakte groentesoep, croissantjes en andere gerechtjes kwamen voorbij, maar die moeten ook ergens in... Na flink ploeteren waren de juiste verpakkingsmiddelen gevonden en kon de box versierd worden.

Na het versieren van de lunchbox was het tijd om deze af te gaan geven, want het was etenstijd!

Helaas mochten de leerlingen niet zelf op bezoek in het tehuis, vandaar dat mevrouw Janssen en meneer Siebers de boxen zijn gaan afleveren. En aan de foto’s te zien mocht dat de pret niet drukken!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge