Connect College - Nieuws - Gymnasium 4 somlprojectdag retorica
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Gymnasium 4 - SOML-projectdag Retorica

Gymnasium 4 - SOML-projectdag Retorica

Datum: 16-05-2024

Op woensdag 15 mei kwamen de leerlingen van 4 gymnasium van alle SOML-gymnasia samen voor een projectdag met het thema 'retorica'. 🗣️ 💭 
De leerlingen kregen een introductie in de antieke retorica en leerden hoe en waarom welsprekendheid vandaag de dag nog steeds een belangrijke vaardigheid is om te bezitten. Na veel analyse en oefening namen de leerlingen van alle gymnasia het tegen elkaar op in een spannende debatwedstrijd over maatschappelijk relevante stellingen.💡 
Het was prachtig om te zien hoe de retorische concepten zoals ethos, pathos en logos werden toegepast tijdens deze debatten. Zelfs op de bus terug naar huis gingen de discussies onverminderd door! 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
AOSL
SOML
20-80
cambridge