Connect College - Nieuws - Gymnasium 3 athenathema 6 grote leiders
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Gymnasium 3: Athena-thema 6 'Grote Leiders'

Gymnasium 3: Athena-thema 6 'Grote Leiders'

Datum: 23-05-2024

Een klein stukje door twee van onze leerlingen over dit thema:

"Deze keer had ons Athena-thema het onderwerp ‘Grote Leiders’. Tijdens de eerste dag zijn we in verschillende grote leiders gedoken uit verschillende tijdperken in de historie. Deze hebben rap battles gehouden tegen elkaar. Die hebben wij ontworpen door goed te kijken waar onze eigen leider sterk in was en waarop we de andere leider konden roasten. Hiervoor waren er 6 leiders uitgezocht: Cleopatra, Napoleon, Taylor Swift, Elon Musk,  Hannibal en Nelson Mandela. In groepjes moesten we niet alleen onderzoek doen naar onze leider, maar ook de rap voordragen. Hier zijn fantastische rap’s uitgekomen!!

De tweede dag zijn we met de klas naar het Europees Parlement in Brussel gegaan om te kijken hoe de grote leiders van vandaag de dag Europa besturen. Hier hebben we een rollenspel gespeeld. We moesten problemen met water en trackingchips oplossen alsof we echt bij het parlement zaten. De wetten van de Europese Commissie moesten we proberen aan te nemen, maar dat was best lastig. We moesten soms goed naar de Europese burgers luisteren en compromissen sluiten. Ook dat hebben we geleerd.

Een interessant thema dus!"

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
AOSL
SOML
20-80
cambridge