Connect College - Nieuws - Gymnasium european classical exams
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Gymnasium - European Classical Exams

Gymnasium - European Classical Exams

Datum: 17-04-2024

Ook dit jaar heeft een groep leerlingen uit de bovenbouw van het gymnasium deelgenomen aan de European Classical Exams. Dit zijn Europees erkende examens Grieks en Latijn waar leerlingen extra-curriculair aan kunnen deelnemen binnen twee verschillende niveau's. Dit jaar zijn er 21 examens afgenomen met een enorm prachtig resultaat. We zijn enorm trots op iedereen die dit mooie certificaat heeft weten te beamachtigen. Toch gaan er nog wat speciale vermeldingen uit naar enkele leerlingen. Op niveau 1 Latijn wist Tessa van Beek (G4) het hoogste certificaat te behalen. Op niveau 2 Latijn is Cas Heijthuisen (G5) de beste van Nederland met een compleet foutloos examen, en is niemand minder dan Melody Zhuo (G6) onze runner-up!

In de klas is het al een beetje gevierd, maar ook via deze weg feliciteren we alle deelnemers met hun prachtige resultaten! Bene fecisti! / Εὐ ἐποιησας!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
AOSL
SOML
20-80
cambridge