Connect College - Nieuws - Groep 8open week hv
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Open week HV

Open week HV

Datum: 04-11-2020

Beste groep 8-leerling,

Wil jij kennismaken met het Connect College in Echt? Dan kun je van maandag 7 december tot en met vrijdag 11 december terecht bij de open week HV van het Connect College. Tijdens deze dagen zie en ervaar je als groep 8-leerling wat het inhoudt om op het Connect College op havo, atheneum of gymnasium te zitten.

HOE KAN IK ME AANMELDEN?

Jouw leraar of lerares kan jouw klas uiterlijk 16 november aanmelden via deze link . Daar vult hij of zij de gegevens van jouw klas in. Jouw school ontvangt dan zo snel mogelijk van ons de bevestiging van inschrijving.

GEEN OPEN DAG

Helaas hebben we dit jaar vanwege corona geen open dag. Maar we laten je op andere manieren een kijkje nemen op onze school. Houd de website en social media goed in de gaten en laat je verrassen.

VRAGEN?

Heb je nu al vragen over de open week HV op het Connect College? Neem dan telefonisch contact op met Mevr. Coolen via tel: 0475-416111 of stuur een mail naar s.coolen@connectcollege.nl.

Wij zien je graag terug tijdens de open week HV op het Connect College!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge