Connect College - Nieuws - Ggd uitstel vaccinatieweek hpv ivm coronavirus
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
GGD - Uitstel vaccinatieweek HPV i.v.m. Coronavirus

GGD - Uitstel vaccinatieweek HPV i.v.m. Coronavirus

Datum: 18-03-2020

In verband met de verspreiding van het nieuwe coronavirus en de onvoorspelbaarheid daarvan, heeft het RIVM op 11 maart 2020 voor heel Nederland besloten dat ook voor de vaccinaties die in grotere groepen gegeven worden maatregelen getroffen moeten worden. Dit om mogelijke verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Vaccinatieweek HPV prik wordt uitgesteld
Dit betekent concreet dat de vaccinatieweek tegen de infectieziekten baarmoederhalskanker  (HPV) die gepland stond in week 20 (11 tot en met 15 mei),  niet doorgaat en wordt uitgesteld tot na de zomervakantie. Met uitstel van een half jaar komt de bescherming van de 12/13 jarige meisjes  tegen deze ziekte niet in gevaar. De meisjes hebben nog geen uitnodiging voor deze vaccinatie gekregen, zij krijgen in het najaar een uitnodiging voor  week 42 (12 tot en met 16 oktober ).

Men ACWY

Leerlingen geboren in  2006 en leerlingen geboren in de periode 2001 tot en met 2005 die eerder nog niet voor een Men ACWY (vaccinatie tegen meningokokken) vaccinatie zijn geweest, krijgen dit voorjaar waarschijnlijk wel nog een oproep voor de Men ACWY vaccinatie.  In verband met het coronavirus weten we nog niet wanneer en waar deze leerlingen worden opgeroepen. 

Voor meer informatie en de meest actuele informatie met betrekking tot de vaccinatieweken: www.ggdlimburgnoord.nl.

Alvast dank voor uw medewerking en begrip.

Annemarie van Alst,

Portefeuillehouder vaccineren

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Populierlaan 1 - 6101 BA Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge