Connect College - Nieuws - Geslaagde sportweek
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Geslaagde sportweek

Geslaagde sportweek

Datum: 25-09-2020

Zo! De allereerste Nationale Sportweek op het Connect College is een feit... en wat een succes! De eerste dag moesten de leerlingen de weg naar de sportvelden nog ff vinden, maar na al het enthousiasme vanuit de (LO-)docenten is het uiteindelijk een doorslaand succes geworden. Docenten die als ware stylisten lesgeven, maar lieten blijken deze skills ook op sportgebied te beheersen. Meneer Beijnsberger die als Trinko Keen in z’n hoogtijdagen iedereen van de tafel veegde bij tafeltennis. Bij het voetballen is het maar goed dat Ronald Koeman hier geen lucht van had gekregen. Barça-waardig tiki-taka voetbal wat er op de mat werd gelegd. Leerlingen en docenten die erbij waren zijn allemaal enthousiast. Dus deze traditie houden wij er zeker in!!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Populierlaan 1 - 6101 BA Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge