Connect College - Nieuws - Gastlessen
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Gastlessen

Gastlessen

Datum: 29-10-2020

Gastlessen over evenementen

Binnen het profiel vak Dienstverlening & Producten (D&P) op het VMBO kunnen leerlingen les krijgen in het keuzevak Evenementen. Een zeer interessant gebied waarbij de leerlingen zich concentreren op het organiseren van een evenement. Wat is een evenement? Wat komt er allemaal bij kijken om een evenement te organiseren? En hoe zit de evenementenbranche eigenlijk in elkaar? Enkele aspecten waar de leerlingen kennis mee maken. 

Corona en evenementen? Ja je leest het goed, zelfs in deze tijd zijn er nog veel (vergunning gerechtigde) evenementen! Het is een moeilijke tijd, maar toch straalt Jack Feld van Viking entertainment group als hij vol enthousiasme over zijn vak verteld. Met zijn jarenlange ervaring als evenementenorganisator, manager van artiesten en boekingskantoor had hij de leerlingen drie uur lang aan zijn lip hangen. Jack bedankt voor je inspirerende woorden! 

En dat was nog niet eens alles, één week voor de herfstvakantie stond mevr. L. Smeets-Sanders voor deze groep. Zij kwam als vertegenwoordiger van het servicecentrum MER (Maasgauw, Echt-Susteren, Roerdalen) om van alles te vertellen over de taken van de gemeente op het gebied van vergunningen, toezicht en handhaving gerelateerd aan evenementen. Aan de verbaasde gezichten van de leerlingen te zien was het zware en moeilijke kost, die regelgeving! Met voorbeelden van recente activiteiten in de omgeving wist mevr. L. Smeets de complexiteit van de huidige wet- en regelgeving vanuit de plaatselijke Algemene Plaatselijke Verordening (APV) helder over te brengen. 

Twee fantastische gastlessen die de uitdagende wereld van een evenementenorganisator zichtbaar maakten! 

Bedankt!  

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Populierlaan 1 - 6101 BA Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge