Connect College - Nieuws - Connect college naar de voedselbank2
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Connect College naar de voedselbank

Connect College naar de voedselbank

Datum: 07-12-2020

Zes weken geleden kwam een vertegenwoordiger langs om een presentatie te geven over de voedselbank. Er werd uitleg gegeven over het hoe en waarom en omtrent hetgeen de voedselbank baat bij heeft. Met dit laatste gingen de leerlingen aan de slag. In de afgelopen periode zijn de basis / kader leerlingen uit leerjaar 3 flink in de weer geweest met het inzamelen van producten.

Er werd al snel gebrainstormd over de mogelijkheden en acties die op touw gezet konden worden. De taken werden verdeeld, het draaiboek werd geschreven en promotiemateriaal werd verspreid. Al snel kwamen de eerste producten binnen en ontstond er een onderlinge strijd welk groepje het meest op zou gaan halen! Er werd o.a. in supermarkten gecollecteerd, huis aan huis producten opgehaald, pepernoten gebakken en binnen scholen kratten voor donaties geplaatst. Echt alles werd uit de kast gehaald om zoveel mogelijk in te zamelen voor de voedselbank, en met succes!

Wat een enorme berg voedsel is er opgehaald door de leerlingen. Ze hebben na afloop alles mooi uitgestald en met trots zitten wachten op de mensen van de voedselbank, die het dankbaar in ontvangst kwamen nemen. Blij verrast moest er nog zelfs een vrachtwagentje aan te pas komen om alle goederen mee te kunnen nemen!

Voor iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan dit succesvolle project, enorm bedankt! Met in het bijzonder, Bassischool de Violier, Hansen Dranken en niet te vergeten de leerlingen van Dienstverlening & Producten en Zorg &welzijn!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge