Connect College - Nieuws - Connect college bruist van kunst en cultuur
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Connect College bruist van kunst en cultuur

Connect College bruist van kunst en cultuur

Datum: 27-10-2020

16 oktober, de dag voor de herfstvakantie staat voor de brugklassers VMBO en alle 3e jaars schoolbreed altijd in het teken van kunst en cultuur.
Normaal gesproken gaan ze op pad in de omgeving, maar in de huidige situatie vond alles plaats op school.

Het programma van de brugklassers bestond uit het volgen van een aantal zeer diverse workshops die gegeven werden door kunstenaars uit de buurt.
Encaustic art (schilderen met bijenwas), graffitikunst samen met Thijs van Thijs Art in Susteren, beeldhouwen, keramieken met Anneke van klei en Co, en werken met mini robots in het W&T lokaal.

De resultaten mogen er zijn! De leerlingen gingen trots naar huis met hun zelfgemaakte creaties. Zelfs enkele docenten zijn geïnspireerd door deze dag en gaan thuis hun creatieve skills uitproberen met de nieuw aangeleerde technieken.

De 3e jaars kregen workshops op het gebied van moderne muziek en nieuwe media. Dit alles werd gegeven door hippe jongens van 4XM, een organisatie die jongeren in aanraking brengt met cultuur. Verder stond er nog een film op het programma en werd er afgesloten met een spetterende theatershow.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Populierlaan 1 - 6101 BA Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge