Connect College - Nieuws - Bezoek aan walibi
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Bezoek aan Walibi

Bezoek aan Walibi

Datum: 12-04-2022

Eindelijk mochten we weer! Een leuk dagje uit voor de leerlingen die de afgelopen jaren veel hebben moeten missen. Voor de verandering gingen we deze keer naar Walibi Holland. Geen vrolijke liedjes, sprookjesbos of droomvlucht, maar keiharde achtbanen, g-krachten, kurkentrekkers en loopings. Een mooie, symbolische afsluiter van, bijna, het einde van het schooljaar voor onze examenleerlingen. Ook de afgelopen jaren waren namelijk een grote achtbaan.
Het geduld werd soms flink op de proef gesteld. Vijf uur lang in de bus, wachtrijen van 90 minuten, drie kwartier wachten op de laatste leerlingen voordat we konden vertrekken... Maar.. we hebben een leuke dag gehad, zonder regen! En die laatstgenoemde leerlingen pakken we nog wel terug... Wordt vervolgd ;)

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge