Connect College - Nieuws - Archery tag
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Archery Tag

Archery Tag

Datum: 13-11-2020

Dinsdagmiddag 10 november 2020 stond eindelijk de langverwachte Archery Tag activiteit op het programma. Leerlingen en docenten van Connect College konden na schooltijd laten zien welke skills ze in huis hadden. 

Teams werden gemaakt, uitleg werd gegeven en het spel kon van start gaan! Gewapend met pijl en boog ging iedereen ten strijde, om die felbegeerde Connect College vlag te veroveren. De activiteit veranderde al snel in een hectische en fantastische ervaring. Niet alleen de samenwerking en communicatie, maar ook de reflexen werden aardig op de proef gesteld. De adrenaline zorgde voor veel actie bij de deelnemers en er was zeker geen sprake van opgeven. Uiteindelijk kroonde team één zich tot winnaar en mag zich een jaar lang Archery koning(in) noemen! 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Populierlaan 1 - 6101 BA Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge