Connect College - Nieuws - Aanleg turborotondes en veiligheid
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Aanleg turborotondes en veiligheid

Aanleg turborotondes en veiligheid

Datum: 03-02-2023

Beste leerlingen en ouders,

In het gebied rondom de Aasterbergerweg en de Zuiderpoort in Echt wordt hard gewerkt om het wegennet in Echt te verbeteren. Denk hierbij aan de aanleg van een turborotonde op de Aasterbergerweg. Om de aanleg zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen, zijn er onder andere omleidingen voor fietsers opgezet. 

Vanuit het bouwteam hebben we helaas het bericht ontvangen dat fietsers - ook onze scholieren - zich niet altijd aan deze omleidingen houden. Het bouwteam heeft al meerdere onveilige situaties met scholieren geconstateerd door het niet opvolgen van de omleidingen en/of instructies van het bouwteam. We willen graag iedereen op het hart drukken om te denken aan de eigen veiligheid. Het volgen van omleidingen en instructies van het bouwteam zijn daarbij essentieel. Zo komt iedereen veilig op school en weer veilig thuis.

Hartelijk dank voor jullie medewerking.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge