Connect College - Leerlingen - Havo - 2080 learning
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
20/80 Learning

20/80 Learning

Wil je graag een eigen bedrijf opstarten in de toekomst? Is jouw grootste droom om het familiebedrijf over te nemen? Ben je nieuwsgierig naar jouw talenten binnen het ondernemerschap? Wil je graag perfect leren presenteren? Of heb je altijd al interesse gehad in marketing? Kies dan voor 20/80-Learning!
Het Connect College wil elke leerling het best mogelijke onderwijs bieden en voorbereiden op de toekomst. Deze missie sluit goed aan bij de missie van 20/80-Learning. Het Connect College heeft gekozen voor de IBC-variant van 20/80-Learning. De afkorting IBC staat voor International Business College en focust zich op alle facetten van het ondernemerschap. Ook staat communicatie en presenteren centraal tijdens deze lesdagen.  Zo stoomt 20/80 jou helemaal klaar voor de toekomst! 

Wat kun je van het lesprogramma verwachten?
- Oprichten en runnen van een eigen bedrijf met behulp van Jong Ondernemen;
- PPC (presenteren, psychologie en communicatie);
- Cursus elementair boekhouden;
- Gastsprekers en bedrijfsbezoeken;
- Stage bij bedrijven;
- Meeloopdagen bij HBO of WO.

Het lesprogramma van IBC bevat 20% van de lestijd en is vooral gevuld met praktisch onderwijs, een fijne afwisseling. De andere 80% van de lestijd volg je gewoon de lessen van jouw rooster. 
Als je in 3 havo of 3 vwo zit, kan je voor 20/80-Learning kiezen via het profielkeuzeblaadje van de decaan. Je mag meedoen met elk profiel! Je kiest het programma dan voor het vierde leerjaar en het vijfde leerjaar (4 en 5 havo of 4 en 5 vwo). 

Enthousiast? Meer vragen? Mail naar IBC@connectcollege.nl

Huub Melis
Theo Hoezen 
Cheyenne Golsteijn

Filmpje

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge