Connect College - Leerlingen - Havo - 2080 learning
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
20-80 Learning

20-80 Learning

Uniek in de regio

20-80 Learning is een praktische onderwijsvorm, die ervoor zorgt dat leerlingen buiten de school treden en leren van de maatschappij.
Op onze school werken we met vier varianten van 20-80 Learning: arts, business, health en science. Deze stromingen maken leren boeiender en dagen jongeren uit om de regie te nemen in wat ze willen leren. Door een afwisselend programma en veel samenwerkingen met mensen uit de regio ziet deze 20-80-lesdag er anders uit dan de andere lesdagen. Die afwisseling motiveert onze pubers!

Wat doen ze nu precies op deze 20-80-lesdag? Heel veel.
Bij arts organiseren leerlingen een eigen filmfestival. En de films maken ze zelf. De beste film krijgt ook nog een award! Naast het filmfestival krijgen ze ook de opdracht om een eindproduct te maken, een liedje of een beeldhouwwerk - wat ze willen. Bij health onderzoeken leerlingen gezondheidsproblemen. Het uiteindelijke doel van hun onderzoek? Een voorlichting samenstellen en geven over hun gekozen specialisme. Die specialismes lopen ver uit elkaar: van het gebit tot bewegen, en alles daartussenin.
Science staat in het teken van techniek, ontwerpen en duurzaamheid. De leerlingen ontwerpen zelf een duurzaam bedrijfscadeau. Hoe doen ze dat? Alles is mogelijk! De leerlingen maken gebruik van allerlei technische programma’s, 3D-printers of deskundigheid van anderen.
De laatste stroming: business. In dit programma starten leerlingen een eigen bedrijf. Ze maken een ondernemingsplan, denken na over marketing, ontwerpen logo’s, houden de financiën bij en maken, hopelijk, winst.

Dit alles wordt afgewisseld met afspraken buiten school. 20-80 Learning werkt samen met gastsprekers en bedrijven uit de regio, zodat de leerlingen van alle stromingen kunnen ervaren hoe de dagelijkse praktijk in elkaar steekt. Ze lopen stage, bezoeken hbo-opleidingen en werken aan vaardigheden die belangrijk zijn voor hun toekomst.

Het resultaat? Leerlingen worden zelfbewuster. En wat als er iets niet perfect lukt? Geen ramp. Juist van kleine teleurstellingen leert iemand veel. En ook die inzichten helpen de leerlingen enorm bij de juiste studiekeuze. Zelfvertrouwen en persoonlijke groei, deze woorden vormen de spil van 20-80 Learning.

Projectleiders: Theo Hoezen (t.hoezen@connectcollege.nl) en Cheyenne Golsteijn (c.golsteijn@connectcollege.nl)

 

 

 

 

Filmpje

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge