Connect College - Groep8 - Verrijkingslessen
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Verrijkingslessen H/V

Verrijkingslessen H/V

Verrijkingslessen

In de periode tussen de kerst- en carnavalsvakantie hebben de verrijkingslessen op het Connect College plaatsgevonden. Leerlingen met een havo- of vwo-advies konden zich inschrijven voor een vakoverstijgende lesochtend. Zo konden de leerlingen kennismaken op onze school met verschillende talen, bètavakken en kunstvakken. Daarnaast konden leerlingen een masterclass volgen over het zonnestelsel.

Volgend schooljaar organiseren we wederom verrijkingslessen. Meer informatie volgt ter zijner tijd via de basisschool, social media en de website.
 

Vragen

Heb je nu al vragen over de verrijkingslessen op het Connect College? Neem dan contact op met de organisatie via brugklas@connectcollege.nl onder vermelding van Verrijkingslessen HV.

 

 

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge