Connect College - Groep8 - Verrijkingslessen
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Verrijkingslessen H/V

Verrijkingslessen H/V

Ook dit jaar bieden we weer verrijkingsmodules aan voor alle leerlingen met een havo, atheneum of gymnasium advies! We nodigen alle leerlingen groep 8 leerlingen met een havo of vwo advies van harte uit om in te schrijven voor een of meerdere verrijkingslessen. De verrijkingslessen zijn net als ons onderwijs:
op maat, passend bij jouw wensen, talenten en interesse!

Het programma

Dinsdag 17 januari: Masterclass gymnasium
Maak een reis door het zonnestelsel! Tijdens de masterclass onderzoek jij de planeten van ons zonnestelsel, ontdek jij waar de benamingen van de verschillende planeten vandaan komen en maak jij kennis met de Griekse en Romeinse goden. Je proeft aan het gymnasium, ook zonder gymnasiumadvies een prachtige ervaring.
Sluiting inschrijving Masterclass: maandag 9 januari

Dinsdag 31 januari: Kunst met een hoofdletter K
Deze dag staat in het teken van Kunst. Zo zul je bij kunstgeschiedenis ondergedompeld worden in de schilderswereld van Vincent van Gogh. Bij tekenen zal aandacht worden besteed aan de ontwikkeling van jouw talent binnen het thema ‘kleur’. Tenslotte ga je bij Nederlands binnen dit thema spelen met woorden.
Sluiting inschrijving Kunst met een hoofdletter K : maandag 23 januari

Donderdag 9 februari: Talendag
Heb jij een talenknobbel en wil je kennismaken met verschillende vreemde talen, dan zijn deze verrijkingslessen echt iets voor jou. Tijdens deze dag maak je samen met mevrouw Jongen kennis met de Japanse taal en cultuur, neemt mevrouw Van de Hurk je mee naar Duitsland en zal mevrouw Meijers jullie laten kennismaken met de Franse taal en cultuur.
Sluiting inschrijving Talendag : woensdag 1 februari

Dinsdag 14 februari: Bètadag
Bij natuurkunde leren jullie van meneer Kersemakers alles wat natuur ons te bieden heeft. Vervolgens zal mevrouw Wijshoff met jullie de wereld onder de microscoop verkennen. Heb je al eens een labjas aan gehad en een veiligheidsbril op gehad? Mevrouw Cörvers van scheikunde heeft er voor jullie allemaal er eentje klaarliggen. Sluiting inschrijving Bètadag : maandag 6 februari
 

Maak snel je keuze en schrijf je nu in. We gaan ons uiterste best doen om je bij je eerste keuze te plaatsen. Wees er snel bij, want VOL = VOL! Je ontvangt van ons uiterlijk een week voordat de verrijkingsles plaatsvindt een bevestiging en verdere informatie.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via: brugklas@connectcollege.nl o.v.v. verrijkingslessen. 

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge