Connect College - Groep8 - Thema avonden
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Thema-avonden

Thema-avonden

Wij hebben van alles te bieden en hebben u daar meer over verteld tijdens onze online thema-avond op woensdag 24 februari. 

Opmaat-uren

In de zogenoemde OpMaat-uren bieden we structureel een breed programma om leerlingen iets extra’s te bieden qua ondersteuning en ook op het gebied van talenten en hobby’s.

Ondersteuning

De meeste leerlingen op onze school bewegen zich zonder problemen door hun schoolloopbaan. Soms komt er echter een hobbeltje in de weg. Juist op zo’n moment is het belangrijk dat een leerling goed opgevangen wordt en dat u als ouder weet bij wie u terecht kunt voor hulp of informatie.

Dyslexie Begeleiding en -ondersteuning

De grote uitdaging voor een dyslectische leerling is om een wijze van studeren te vinden, al dan niet met (computer)ondersteuning, waarmee hij de leerstof kan gaan beheersen en reproduceren.

Gymnasium op het Connect College

Zoekt u meer informatie over waarom een leerling voor het gymnasium kiest in plaats van atheneum, wat het gymnasium inhoudt of waarom u juist voor het gymnasium van het Connect College moet kiezen, schrijf u dan in voor deze voorlichting.

ICT & onderwijs

Alle leerlingen krijgen van school een Chromebook, zodat in de lessen aandacht kan worden besteed aan digitaal materiaal en 21st century skills. Het gebruik van een digitaal leermiddel is niet meer weg te denken in het onderwijs. Steeds meer lesmateriaal wordt digitaal aangeboden. Daarnaast kunnen leerlingen gebruik maken van alle voordelen die het internet te bieden heeft. De leerlingen gebruiken deze Chromebook als een ondersteunend leermiddel. Dit betekent dat ze ook nog met boeken, schriften en praktisch mogen werken.

Leerwegen vmbo & BSL

Het Connect College biedt elk kind in de regio een passende plek, ongeacht het niveau. Goed onderwijs begint voor ons met een doorlopende leerlijn: wat de basisschool over een kind zegt, is voor ons de basis. Aan de uitstroom kant werken we graag samen met het mbo, hbo, universiteiten en het bedrijfsleven. Hierdoor sluit ons onderwijs goed aan bij wat uw kind later nodig heeft.

Klik op het onderdeel voor de gebruikte presentatie:

Thema Dyslexie 20210224.pdf
Thema gymnasium 20210224.pdf
Thema ICT & onderwijs 20210224.pdf
Thema Leerwegen vmbo & BSL 20210224.pdf
Thema Ondersteuning 20210224.pdf
Thema OpMaat-uren 20210224.pdf

 

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op:
Teamleider brugklas havo/atheneum/gymnasium: Mevr. Coolen (s.coolen@connectcollege.nl)
Teamleider brugklas vmbo: Dhr. Paumen (b.paumen@connectcollege.nl)
Tel: 0475 - 416 111

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge