Connect College - Groep8 - Open week hvmeeloopdagen
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Open week HV-meeloopdagen

Open week HV-meeloopdagen

Beste groep 8-leerling, ouder(s)/verzorger(s),

Van maandag 11 december tot en met vrijdag 15 december vinden de meeloopdagen tijdens de open week HV op het Connect College plaats. Je kunt dan met je hele klas kennis komen maken met ons en een echte lesdag ervaren.


Aanmelden

Jouw juf of meester meldt jouw klas uiterlijk 17 november aan. In de meeste gevallen hoef je zelf dus niets te doen! Kan jouw klas niet komen maar wil je graag zelf komen, dan kun je je aanmelden via deze link.


Nog meer Connect College

➢ De open dag is op zaterdag 27 januari, zet deze dus alvast in je agenda. Houd de website en social media goed in de gaten en laat je verrassen.
➢ Naast de open dag volgen er nog infoavonden en andere meeloop momenten op het Connect College, zoals de open week - kijk en doedagen van het vmbo en onze verrijkingslessen. Via onze website en je basisschool houden we je op de hoogte van de data en opgave mogelijkheden. Ook kun je je inschrijven voor de mailinglist.


Vragen

Heb je nu al vragen over de meeloopdagen voor havo/atheneum/gymnasium op het Connect College? Neem dan contact op met de organisatie via brugklas@connectcollege.nl onder vermelding van open week HV. Wij zien je graag terug tijdens de meeloopdagen havo/atheneum/gymnasium op het Connect College!

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
AOSL
SOML
20-80
cambridge