Connect College - Groep8 - Open week hvmeeloopdagen
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Open week HV-meeloopdagen

Open week HV-meeloopdagen

Van maandag 12 december tot en met vrijdag 16 december hebben de meeloopdagen tijdens de open week HV op het Connect College plaatsgevonden. Met een hele klas konden leerlingen een echte lesdag ervaren op het Connect College om volgend schooljaar met een gerust hart onze school binnen te wandelen.

Volgend schooljaar organiseren we de open week van 11 t/m 15 december 2023 dus zet ‘m alvast in je agenda. Meer informatie volgt ter zijner tijd via de basisschool.

Vragen
Heb je nu al vragen over de meeloopdagen voor havo/atheneum/gymnasium op het Connect College? Neem dan contact op met de organisatie via brugklas@connectcollege.nl onder vermelding van open week HV.

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge