Connect College - Groep8 - Open week hvmeeloopdagen
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Open Week HV-meeloopdagen

Open Week HV-meeloopdagen

Van maandag 13 december tot en met vrijdag 17 december vinden de meeloopdagen tijdens de open week op het Connect College plaats. Je kunt dan met je hele klas kennis komen maken met ons en een echte lesdag ervaren.

Aanmelden

Jouw juf of meester meldt jouw klas uiterlijk 17 november aan. In de meeste gevallen hoef je zelf dus niets te doen! Kan jouw klas niet komen maar wil je graag zelf komen, dan kun je een mailtje sturen naar brugklas@connectcollege.nl met daarin je naam, basisschool, e-mailadres en telefoonnummer. Je ontvangt dan van ons een bericht over wanneer je langs kunt komen.

Vragen

Heb je nu al vragen over de meeloopdagen voor havo/atheneum/gymnasium op het Connect College? Neem dan contact op met de organisatie via brugklas@connectcollege.nl. Wij zien je graag terug tijdens de meeloopdagen havo/atheneum/gymnasium op het Connect College! 

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge