Connect College - Groep8 - Onze brugklassen - Havoatheneumgymnasium brugklas
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
havo/atheneum/gymnasium brugklas

havo/atheneum/gymnasium brugklas

Het Connect College kent verschillende soorten brugklassen. 

De gecombineerde brugklassen  op de havo/vwo afdeling geven je de mogelijkheid je keuze voor het schoolniveau een jaar langer uit te stellen. Op basis van het advies van de basisschool en de leerling-kenmerken wordt gekozen voor een Tl/havo brugklas, een havo/atheneum brugklas of een gymnasium brugklas.

We vinden het erg belangrijk dat iedereen zich thuisvoelt op onze school, daarom zijn er voor, en net na, de zomervakantie al verschillende activiteiten om kennis te maken met je nieuwe school, je persoonlijke mentor en klasgenoten. Zo kom je voor de vakantie al naar school voor een gesprek met je mentor en een kennismaking met je klasgenoten. Samen gaan jullie het gebouw ontdekken en krijg je antwoord op de eerste belangrijke vragen die je hebt. Na de vakantie nemen we uitgebreid de tijd tijdens de kennismakingsactiviteiten en mentorlessen om dit verder uit te bouwen.

Voorlichting havo-vwo-gymnasium

Neem voor meer informatie gerust contact op met Mw. Coolen (havo/vwo) en Mw. Peters / Mw. Kessels (vmbo) via brugklas@connectcollege.nl.

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge