Connect College - Groep8 - Naar de brugklas
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Brugklas nieuwsbrief

Brugklas nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden over alles wat wij organiseren omtrent de overgang van de basisschool naar de middelbare school?

Meld u dan middels dit formulier aan zodat wij u via mail kunnen berichten. Dit kan interessant zijn voor alle leerlingen die in groep 6, 7 of 8 zitten, om goed voorbereid en een weloverwogen keuze te maken voor het vervolgonderwijs.

Het kan voorkomen dat u informatie dubbel ontvangt omdat de basisscholen onze informatie ook met u delen. Door het invullen van dit formulier weet u zeker dat u niks mist!

Neem voor meer informatie gerust contact op met Mw. Coolen (havo/vwo) en Mw. Peters / Mw. Kessels (vmbo) via brugklas@connectcollege.nl.

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge