Connect College - Groep8 - Kijk en doedagen vmbo
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Kijk- en doedagen vmbo

Kijk- en doedagen vmbo

 

Wil jij kennismaken met het vmbo van het Connect College in Echt? Dan kun je van maandag 24
januari tot  en met vrijdag 28 januari terecht bij de Kijk- en Doedagen van het Connect College vmbo. Tijdens deze dagen kun je met je hele klas komen kijken wat het vmbo inhoudt en hoe wij op het Connect College werken. 

Aanmelden
Jouw juffrouw of meester meldt jouw klas uiterlijk maandag 13 december aan. In de meeste gevallen hoef je zelf dus niets te doen! Kan jouw klas niet komen, maar wil je graag zelf komen, dan kun je een mailtje sturen naar brugklas@connectcollege.nl met daarin je naam, basisschool, e-mailadres en het telefoonnummer. Je ontvangt dan van ons een bericht over wanneer je langs kunt komen.

Kom naar onze open dag
De open dag is op zaterdag 29 januari, zet deze dus alvast in je agenda!  Houd de website en social media goed in de gaten en laat je verrassen.

Vragen
Heb je nu al vragen over de kijk- en doedagen voor het vmbo op het Connect College? 
Neem dan contact op met de organisatie via brugklas@connectcollege.nl. 
Wij zien je graag terug tijdens de kijk- en doedagen op het Connect College!  En natuurlijk hopen we je graag op 29 januari tijdens de open dag te zien.

 

 

 
Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge