Connect College - Ouders - Ondersteuningsprofiel
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Ondersteuningsprofiel

Ondersteuningsprofiel

De leerlingen van het Connect College worden allemaal gezien als uniek. In het bijgesloten document zal ‘de leerling’ immer generaliserend worden vermeld als een ‘hij’ en ‘hem’, hierbij bedoelen we natuurlijk daar waar van toepassing ook de ‘zij’ en ‘haar’. Passend Onderwijs staat voor een passend onderwijsaanbod waarbij elke leerling zijn mogelijkheden en talenten optimaal kan ontwikkelen. Scholen bieden ondersteuning aan leerlingen die specifieke aandacht nodig hebben. In het ondersteuningsprofiel beschrijft de school welke ondersteuning zij aan de leerlingen kan bieden en welke voorzieningen de school heeft voor begeleiding en ondersteuning van leerlingen.

Bij het realiseren van passend onderwijs (zorgplicht) kijken we niet alleen naar onze eigen expertise maar ook naar de ondersteuningsprofielen van de scholen in het samenwerkingsverband en de expertise van derden. Op basis van het totaaloverzicht van de profielen van de verschillende scholen wordt het mogelijk om op het niveau van het samenwerkingsverband 32.01 beleidsbeslissingen te nemen die gericht zijn op het realiseren van een passend onderwijsondersteuning- en zorgaanbod in de regio (regionaal netwerk/zorgplicht). 

Lees meer door hier te klikken!

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
AOSL
SOML
20-80
cambridge