Connect College - Ouders - Cjg
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
CJG

CJG

Centrum voor jeugd en gezin

Ontspannen

Ouders en kinderen hebben tegenwoordig een druk bestaan. De combinatie van werk, kinderen en opvoeding vergt veel van ouders, en ook op kinderen komt veel af via school, internet en de televisie.
Voor zowel ouders als kinderen is het belangrijk op tijd te ontspannen. Als ouder moet je tenslotte zelf ook uitgerust blijven, om meer te kunnen genieten van het opgroeien en de opvoeding van je puber.

1. Probeer er met je kind achter te komen waar het stress van krijgt en wat juist ontspant. Wat kost veel energie en waar krijg je energie van? Wat kun je doen om die stress te voorkomen of verminderen?

2. Als kinderen moeilijk ‘nee’ kunnen zeggen, is het belangrijk dat ze dat leren. Oefen dat samen of laat je kind een weerbaarheidscursus volgen.

3. Als je gezond leeft, kun je je makkelijker ontspannen. Zorg dat je puber daarom gezond eet,
genoeg beweegt en voldoende slaapt.

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
AOSL
SOML
20-80
cambridge