De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Prijswinnaars Ellis Vossen en Anouk Hukkelhoven

Prijswinnaars Ellis Vossen en Anouk Hukkelhoven

Datum: 27-11-2018

Op donderdag 1 november zijn we een dagje bij het grote bedrijf genaamd, interpolis in Tilburg gaan meelopen en hebben wij later deelgenomen aan een chique diner in Den Haag. Dit kwam doordat wij een prijsvraag hadden gewonnen op het Start-Up event van Jong Ondernemen in Utrecht waar we met school naar toe waren gegaan.
We zijn die donderdag vertrokken met de trein om naar Tilburg te gaan. Hier hebben we met de directievoorzitter genaamd Chantal Vergouw, de directeur merkmanagement, de digital director, met het business management, en samen met de directeur particulieren meegelopen.
In het begin van de dag hadden we een totaal ander beeld van het bedrijf Interpolis. We dachten: ‘Het is zeker een heel zakelijk bedrijf dat zich alleen maar met verzekeringen bezighoudt. Dit beeld was op het einde van de dag totaal veranderd. Dit bedrijf houdt zich namelijk niet alleen maar bezig met verzekeringen afsluiten. Ze houden zich ook bezig met verschillende projecten om de wereld beter en veiliger te maken. Ze hebben bijvoorbeeld de automodus app ontwikkeld die ervoor zorgt dat zolang je rijdt, je niet af kunt worden geleid door je telefoon. Maar ze houden zich ook bezig met projecten die niks met verkeer te maken hebben. Ze helpen mensen burn-outs te voorkomen/ verhelpen en ze zijn een project Groen Nederland gestart. In de steden van Nederland wordt het steeds warmer en er is veel waterschade. Door op platte daken van mensen groene vetplantjes neer te zetten wordt tegen de 2 eerdere genoemde factoren gestreden. Interpolis doet hier ook aan mee en hebben zelf dus ook een groen dak.
Ze hadden in het bedrijf ook super leuke werkplekken. Geen normale met normale bureautjes, maar ze hadden overal allemaal bijzondere werkplekken met ieder een eigen naam plus thema, zoals de carassel.
Onze dag op interpolis sloten we af met een leuke foto samen met de directie voorzitter Chantal Vergouw. Alles bij elkaar zorgde het ervoor dat we ontzettend veel geleerd hebben en het ook erg naar onze zin hebben gehad bij Interpolis!

Onze dag was nog lang niet ten einde. ‘s Avonds stond ons een chique diner en een rondleiding te wachten in het Louwman museum in Den Haag. Helaas duurde onze reis van Den Haag naar Tilburg iets langer dan verwacht. Alsof twee en een half uur vertraging met de trein nog niet genoeg was, kreeg onze bus ook nog te maken met het fileverkeer in Den Haag. Helaas hadden we de rondleiding gemist, maar met flinke honger en net op tijd sloten we na bijna vier uur reizen aan aan onze dineertafel. Tijdens het eten hebben we genetwerkt en ideeën opgedaan voor ons eigen bedrijf. Het eten zelf bestond uit drie gangen. Het voorgerecht was een crème van pastinaak, aardappel en rode biet. Het hoofdgerecht bestond uit piepkuiken en couscous. Als toetje werd een soort noga met een vijg. Hoewel we ons toetje met iets meer chocolade hadden voorgesteld, hadden we toch lekker gegeten en hebben we veel nieuwe mensen leren kennen. Het diner werd afgesloten met koffie en gebak. Bij de uitgang kregen we nog een tasje met daarin informatie en wat lekkers.

Aan het eind van de dag waren we allebei erg moe maar hebben zeker een topdag gehad!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111
F: 0475-416112

info@connectcollege.nl

Privacy
Populierlaan 1 - 6101 BA Echt
T: 0475-416111 - F: 0475-416112
info@connectcollege.nl - Privacy
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111
F: 0475-416112

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge