Connect College - Leerlingen - Leerlingenraad
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Leerlingenraad

Leerlingenraad

Je vindt hier alle informatie over en van de leerlingenraad van het Connect College. Heb je toch nog vragen? Mail dan naar leerlingenraad@connectcollege.nl.
De Leerlingenraad
De leerlingenraad is een aantal jaren geleden opgericht om de belangen van de leerlingen te behartigen. Wij nemen een officiële positie in tussen de leerlingen en de directie van onze school. Leerlingen kunnen via ons hun stem laten horen. De leerlingenraad probeert er dan alles aan te doen deze belangen te verwerkelijken als dat kan. Natuurlijk mag je ook je stem zonder ons laten horen. Kun jij hard genoeg schreeuwen?

WAt doet de leerlingenraad? (Algemene bezigheden)
De leerlingenraad bestaat op het moment uit 18 leerlingen. Deze leerlingen zitten/komen uit de boven- en onderbouw en worden democratisch gekozen. De leerlingenraad wordt ondersteund door een docent. Deze docent wordt in sommige gevallen gebruikt als vertegenwoordiger naar de directie en de rest van de leraren.

Zoals gezegd, de belangrijkste taak van de leerlingenraad is opkomen voor het algemeen belang van alle leerlingen binnen onze school. Om dit algemeen belang nader te onderzoeken, en in te schatten, houden we geregeld enquêtes. Zo weten we hoe leerlingen over bepaalde situaties denken of wat ze er van vinden. De leerlingenraad probeert hierop in te spelen. Maar natuurlijk hoeven jullie niet op een enquête te wachten om jullie meningen te uiten. Als iemand klachten of ideeën heeft, kan hij/zij altijd bij één van de leden van de leerlingenraad terecht.

De leerlingenraad denkt naast het serieuze leer- en denkwerk van de leerlingen ook aan genoeg amusement door elk jaar spetterende feesten te organiseren zoals een chique galabal, een gezellig eindfeest en een knallend carnavalsfeest. Ook houdt de leerlingenraad van een beetje romantiek op school en kun je elk jaar op Valentijnsdag je geliefde verrassen met een roosje. Wij als leerlingenraad proberen er in elk geval alles aan te doen om het schooljaar voor jullie zo goed mogelijk te laten verlopen en er natuurlijk met zijn allen een gezellig, leuk en zorgeloos schooljaar van te maken!

Dit was in grote lijnen wat wij als leerlingenraad binnen onze school doen.
We hopen dat we jullie hiermee genoeg geïnformeerd hebben. Als jullie echter nog vragen hebben, kunnen jullie ons altijd mailen: leerlingenraad@connectcollege.nl.

Groetjes, De Leerlingenraad

Leerlingenstatuut
Het leerlingenstatuut is een wettelijk verplicht document dat de rechten maar ook plichten van leerlingen op het Connect College regelt. In het document staat hoe alle betrokken partijen, leerlingen, ouders, personeel en schoolleiding met elkaar om moeten gaan. Waar kun je bijvoorbeeld terecht met een klacht of hoe zit het met de privacy van leerlingen en personeel?

Wil je het leerlingenstatuut bekijken? Klik dan hier!

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
AOSL
SOML
20-80
cambridge