De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Italiëreis voorbereiding

Italiëreis voorbereiding

Powerpoint  ouderavond 21-02-2018

Bus- en groepslijsten

Ook dit jaar vindt, de inmiddels traditionele, Italiëreis weer plaats voor alle derdejaars leerlingen van het Connect College. Qua omvang is het de grootste schoolreis van het Connect College. Afgelopen schooljaar zijn we met 270 leerlingen, 46 begeleiders en 14 buschauffeurs op reis geweest.

Tijdens de reis verblijven we in 70 bungalows van camping Bella Italia in Peschiera del Garda. Elke dag is er een vol programma met excursies naar onder andere verschillende dorpen aan het Gardameer, Bergamo, Verona en Venetië. We bezoeken historische gebouwen, maken stadswandelingen en proeven heerlijke lekkernijen uit de Italiaanse keuken. Leerlingen maken op deze manier niet alleen kennis met de Italiaanse cultuur en geschiedenis, maar ontwikkelen ook hun zelfredzaamheid. Voor velen is het immers de eerste keer dat ze zonder hun ouders in het buitenland zijn.

Alle leerlingen zijn onderverdeeld in groepen. Elke groep bestaat uit alleen jongens of alleen meisjes en heeft zijn of haar eigen bungalow en begeleider. Tijdens de reis leren de groepsleden elkaar nog beter kennen. Ze zitten uren samen in de bus (wat trouwens heel erg gezellig kan zijn), gaan samen op excursie, koken samen en houden de bungalow samen schoon. Ze staan letterlijk ’s morgens samen op en gaan ’s avonds weer samen naar bed. Dit komt de sociale vaardigheden en het samenwerkingsvermogen van de leerlingen ten goeden. Het ontwikkelen van deze vaardigheden staat ieder jaar weer centraal tijdens de Italiëreis.

Veel oud leerlingen zien de Italiëreis als een van de hoogtepunten van hun tijd op het Connect College.  Wij als hoofdleiding hebben er in ieder geval veel zin in om ook in 2018 weer een onvergetelijke reis te organiseren.

Voor eventuele vragen over de reis kunt u altijd een bericht sturen naar italie@connectcollege.nl.

Met vriendelijke groet,

Dhr. B. Vergoossen, Dhr. T. Hoezen, Mevr. N. Weckmann en Dhr. J. Verstappen
Hoofdleiding Italiëreis Connect College

 

Connect College
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111
F: 0475-416112

info@connectcollege.nl

Privacy
Populierlaan 1 - 6101 BA Echt
T: 0475-416111 - F: 0475-416112
info@connectcollege.nl - Privacy
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111
F: 0475-416112

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge