Connect College - Groep8 - Voorlichtingsavonden
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Voorlichtingsavonden

Voorlichtingsavonden

Verdeeld over 3 avonden hebben we 12 voorlichtingen mogen verzorgen voor ouders en leerlingen van groep 7 en 8. Wat was het leuk om jullie (online) te kunnen vertellen wie wij zijn en wat wij te bieden hebben.

Jullie hebben ons horen vertellen over onze school. Een school die, hoewel hij aanzienlijk groter is dan de basisschool, toch klein, veilig en vertrouwd voelt. Mede door de betrokken mentoren en coaches en de veilige overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs.

Brugbibbers kwamen ook aan bod. Het is toch wel een spannende stap voor veel leerlingen. Gelukkig zien we jullie al voor de vakantie hier op school. Je komt een middag kennismaken met je mentor en klasgenoten. Je leert het gebouw kennen en kunt alle vragen die je al hebt alvast stellen. Ook voor ouders is het een hele stap als hun kind naar het voortgezet onderwijs gaat. Voor ouders is er voor de vakantie een voorlichtingsavond waarin ze hun belangrijkste vragen kunnen stellen. Voor je mentor of coach is het ook leuk om te weten wie er volgend jaar in zijn/haar klas zal zitten. Je kunt dus een uitnodiging voor een gesprekje met je mentor/coach verwachten. Gelukkig krijgen we in het gesprek wat we voeren met de basisschool al veel informatie over wie je bent en hebben we een goed beeld van wie we mogen verwelkomen EN bij wie je graag in de klas komt!

We hebben verteld over ons ruime onderwijsaanbod. Niet enkel de extra examenvakken die je kunt kiezen en de mogelijkheden om op school te studeren onder begeleiding van een docent maar vooral onze KWT uren en talenttijd zijn benoemd. Uren waarin je extra ondersteuning of uitdaging kunt krijgen, op maat voor jou, voor een vak waar jij het voor nodig hebt. Daarnaast is er voldoende uitdaging voor wie dat wil, zo kun je voor Frans, Engels en Duits bijvoorbeeld een internationaal erkend diploma halen!

Samen met je mentor/coach zorgen wij ervoor dat je de juiste ondersteuning krijgt, en het juiste onderwijs. We leveren maatwerk, passend bij jouw behoefte.

Heb je de voorlichting helaas gemist dan kun je de gebruikte PowerPoint presentaties hier terugvinden:

Vmbo

Tl/havo, havo/atheneum, gymnasium

Bij vragen, twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge