Connect College - Groep8 - Thema avond 2022
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Thema-avond

Thema-avond

Jaarlijks organiseren we op het Connect College met veel plezier thema-avond voor ouders en andere belangstellende. Tijdens deze avond vertellen we jullie vol trots meer over wat wij zoal te bieden hebben.
De thema-avond zal plaatsvinden op dinsdag 27 februari 2024 vanaf 19.00 uur.

Via deze link kunnen jullie je inschrijven voor 1 en/of 2 voorlichtingsrondes.

De volgende thema's komen aan bod.

 • Route vmbo na de brugklas
  Het vmbo kent in totaal vier verschillende leerwegen. Tijdens deze bijeenkomst wordt dieper ingegaan op de verschillen en overeenkomsten. Wat is de verhouding tussen theorie en praktijk en welke doorstroommogelijkheden kennen de leerwegen?

 • ​Route havo/vwo na de brugklas
  Heb je een havo of vwo-advies en wil je meer weten over deze onderwijsniveaus? Ben je benieuwd naar het verschil tussen atheneum en het gymnasium? Kom dan zeker naar deze voorlichting.
   
 • Ondersteuning en begeleiding
  Jullie krijgen uitleg over de niveaus en mogelijkheden van ondersteuning op Connect College en de ondersteuningsmogelijkheden binnen het samenwerkingsverband.
   
 • Dyslexie
  Dyslexiebegeleiding op het Connect College. Welke faciliteiten en begeleiding bieden we in de brugklas en de daaropvolgende jaren? Je hoort het allemaal tijdens deze voorlichting.
   
 • OpMaat-uren
  Tijdens deze voorlichting ontdek je meer over ons onderwijs op maat en de keuzemogelijkheden voor leerlingen. Alles gericht op het ontdekken van talenten en het bieden van extra hulp en ondersteuning daar waar nodig.
   
 • Meer- en hoogbegaafdheid
  Tijdens deze voorlichting krijg je uitleg over wat meer- en hoogbegaafdheid inhoudt en welke ondersteuning en begeleiding het Connect College kan bieden.

Zijn er in de tussentijd vragen, neem gerust contact met ons op via brugklas@connectcollege.nl.

 

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
AOSL
SOML
20-80
cambridge