Connect College - Groep8 - Thema avond 2022
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Thema-avond

Thema-avond

Jaarlijks organiseren we op het Connect College met veel plezier thema-avond voor ouders en andere belangstellende. Tijdens deze avond vertellen we jullie vol trots meer over wat wij zoal te bieden hebben.
De thema-avond vond dit jaar plaats op 8 februari en werd door vele mensen bezocht. Hieronder vindt u de presentaties die gegeven zijn.

 • Opmaat-uren
  Dit gaat over ons onderwijs op maat en de keuzemogelijkheden voor leerlingen binnen keuzewerktijd en talenttijd. Alles gericht op het ontdekken van talenten en een passende uitdaging.
 • ‚ÄčOndersteuning en begeleiding
  Ouder(s)/verzorger(s) krijgen uitleg over de niveaus en mogelijkheden van ondersteuning op Connect College en de ondersteuningsmogelijkheden binnen het samenwerkingsverband.
 • Dyslexiebegeleiding en -ondersteuning
  Dyslexiebegeleiding er op het Connect College, wat we in de brugklas doen, maar ook in de daarop volgende jaren, zowel vmbo als havo en vwo.
 • Atheneum of gymnasium
  De informatieavond stond in het teken van het vernieuwde gymnasium. Heb je een vwo-advies en twijfel je tussen de H/V-brugklas en de gymnasium-brugklas? Wil je weten wat het vernieuwde gymnasium inhoudt? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat precies het verschil is tussen atheneum en gymnasium? Meld je dan aan voor de thema-avond 'atheneum of gymnasium'. Alleen zo kom je erachter wat echt bij jou past!
 • 20/80-learning
  Tijdens deze presentatie informeren wij u over de inhoud van het 20-80 programma. Het 20-80 programma volgen onze leerlingen in de bovenbouw van het HAVO.
 • Internationalisering 
  Een toelichting van de buitenlandse activiteiten het Connect College onderneemt en ontwikkelt om leerlingen door te laten groeien tot verantwoordelijke wereldburgers in een snel veranderende wereld.
 • Leerwegen vmbo
  Het vmbo kent in totaal vier verschillende leerwegen. Tijdens deze bijeenkomst is dieper ingegaan op de verschillen en overeenkomsten. Wat is de verhouding tussen theorie en praktijk en welke doorstroommogelijkheden kennen de leerwegen?
 • BSL (BuitenSchoolsLeren) 
  Een unieke kans voor leerlingen basis en kader leerjaar 3 en 4: leren in de praktijk, buiten de muren van onze school, van echte(r) vakmensen en met begeleiding van jobcoaches.

Zijn er in de tussentijd vragen, neem gerust contact met ons op via brugklas@connectcollege.nl.

 

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge