Connect College - Groep8 - Open week vmbo kijk en doedagen
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Open week vmbo kijk- en doedagen

Open week vmbo kijk- en doedagen

Beste groep 8 leerling,

Van maandag 23 januari tot en met vrijdag 27 januari 2023 zijn jullie van harte welkom bij de Kijk- en Doedagen van het Connect College vmbo. Tijdens deze dagen ervaren de leerlingen wat het vmbo inhoudt en hoe wij op het Connect College werken.
HOE KAN IK ME AANMELDEN?
Je meester of juf klas uiterlijk 16 december aanmelden via de volgende link: Aanmeldformulier kijk- en doedagen. Daar vult je de gegevens van de klas in. Jouw school ontvangt dan zo snel mogelijk van ons de bevestiging van inschrijving. Als je niet wenst deel te nemen met de hele klas, dan kunnen de leerlingen alsnog meedoen aan onze kijk- en doedagen. In beide gevallen vragen we om het aanmeldformulier in te vullen.
Ouders kunnen in het geval van optie 2 ervoor kiezen om zoon/dochter individueel aan te melden via hetzelfde formulier. Aan jullie de vraag om het aanmeldformulier te delen met ouders.
NOG MEER CONNECT COLLEGE
➢ De open dag is op zaterdag 28 januari. Houd de website en social media goed in de gaten.
➢ Naast de open dag volgen er nog infoavonden en thema-avonden op het Connect College. Via onze website, social media en via mail worden jullie hiervan op de hoogte gebracht.
VRAGEN?
Heb je vragen over de Kijk- en Doedagen op het Connect College? Neem dan contact op via brugklas@connectcollege.nl. Wij zien jullie graag terug tijdens de Kijk- en Doedagen op het Connect College!

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge