Connect College - Groep8 - Open week vmbo kijk en doedagen
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Open week vmbo kijk- en doedagen

Open week vmbo kijk- en doedagen

Beste groep 8 leerling,

Van 22 t/m 26 januari zijn jullie van harte welkom bij de Kijk- en Doedagen van het Connect College vmbo. Tijdens deze dagen ervaren de leerlingen wat het vmbo inhoudt en hoe wij op het Connect College werken.

HOE KAN IK ME AANMELDEN?
Je meester of juf kan jouw klas aanmelden. Als je niet met de hele klas deelneemt, dan kun jij alsnog zelf meedoen aan onze kijk- en doedagen. In beide gevallen vragen we om het aanmeldformulier in te vullen. Meer informatie volgt te zijner tijd.

VRAGEN?
Heb je vragen over de Kijk- en Doedagen op het Connect College? Neem dan contact op via brugklas@connectcollege.nl. Wij zien jullie graag terug tijdens de Kijk- en Doedagen op het Connect College!

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
AOSL
SOML
20-80
cambridge