Connect College - Algemeen - Medezeggenschapsraad - Mr verkiezingen
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
vervolgfoto

Verkiezingen

MR- verkiezingen

Ouders
Op het einde van dit schooljaar verlopen de termijnen van twee ouderleden van de MR, mevr. S. Hendriks en dhr. H. van Ool (dhr. Van Ool stelt zich herkiesbaar).
Dat betekent dat er twee vacatures voor de oudergeleding komen. Graag willen we deze ruim voor het einde van het schooljaar ingevuld hebben.
Bij dezen doen we alvast een oproep aan alle ouders. Wie wil zich kandidaat stellen voor de MR van het Connect College? Aanmelden kan tot en met 1 juni 2016. Als zich meer dan twee kandidaten melden, zullen daarna verkiezingen volgen. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd terecht bij mr@connectcollege.nl.

Leerlingen:
Dit schooljaar doet Marijana Jovanovic eindexamen. Dat betekent dat er een vacature, onder voorbehoud van haar slagen, ontstaat voor de leerlingen.
Bij dezen doen we alvast een oproep aan alle leerlingen. Wie wil zich kandidaat stellen voor de MR van het Connect College? Aanmelden kan tot en met 1 juni 2016. Zijn er meer kandidaten, dan mogen de leerlingen stemmen op hun favoriet. Voor meer informatie of vragen kunnen jullie altijd terecht bij mr@connectcollege.nl. Een van de MR-leden aanschieten kan natuurlijk ook.

Personeel:
De verkiezingen voor de personeelsleden van de MR worden intern op school gehouden. Onlangs is dhr. J. Verstappen herkozen voor een termijn van drie schooljaren, ingaande bij aanvang van school 2016/ 2017.

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge