Connect College - Algemeen - Medezeggenschapsraad - Mr verkiezingen
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
vervolgfoto

Verkiezingen

MR- verkiezingen

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Zoals elke school in Nederland heeft ook het Connect College een medezeggenschapsraad (MR). In de MR zitten ouders, leerlingen en personeel samen om het beleid van de school eens goed te bekijken. Ongeveer vijf keer per jaar zit de MR samen met de schoolleiding aan tafel om te vergaderen. Bij nieuw beleid heeft de MR advies- of instemmingsrecht.

Met ingang van het aankomende schooljaar zijn er twee vacatures voor ouders om plaats te nemen in de MR.

Als u denkt dat het lidmaatschap van de MR iets voor u is, kunt u zich kandidaat stellen tot uiterlijk 04-06-2024. Dit kan door een e-mailbericht te sturen naar de secretaris, dhr. F. Nickel. Het e-mailadres is mr@connectcollege.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris of de voorzitter. Dat kan via het bovenstaande e-mailadres.

Als u graag kandidaat wil zijn, dan vragen we aan u om een korte persoonsbeschrijving en motivatie te schrijven en mee te sturen. Bij eventuele verkiezingen wordt deze informatie gedeeld.

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
AOSL
SOML
20-80
cambridge