Connect College - Algemeen - Leer en leefregels
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Leer- en leefregels

Leer- en leefregels

Bij het Connect College kennen we een aantal leer- en leefregels die het leren en leven op school tot een veilige omgeving maken. In dit bestand zullen we de verschillende leer- en leefregels voor jou op een rijtje zetten. Afspraken die we samen maken, met respect voor iedereen!

Gedragscodes

Het scheppen van een schoolklimaat dat zich kenmerkt door veiligheid, acceptatie, respect en vertrouwen. Een dergelijk klimaat is een voorwaarde voor alle leden van de scholengemeenschap om optimale leer- en werkprestaties te kunnen leveren.

Om een dergelijk klimaat te scheppen, is het van groot belang, dat de school de omgangsvormen tussen leerlingen onderling, personeel onderling en tussen personeel en leerlingen ter discussie stelt. Een discussie over omgangsvormen kan resulteren in afspraken over deze omgangsvormen, die als gedragsregels (gedragscode) vastgesteld kunnen worden. 

Om de gedragscode van SOML te bekijken, klik hier.

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
AOSL
SOML
20-80
cambridge