Connect College - Algemeen - Decanaat
De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Decanaat

Decanaat

Het decanaat behelst het totaal van activiteiten in het kader van de voorbereiding op de keuzes in de schoolloopbaan op het Connect College. Leerlingen moeten veel keuzes maken in hun schoolloopbaan ten aanzien van schoolvakken, vervolgopleiding en beroep. Loopbaan Oriëntatie en begeleiding (LOB) loopt voor de leerling vanaf de brugklas tot aan het examen. Het doel van LOB is de leerlingen begeleiden in wat ze leuk vinden, waar ze goed in zijn en waar mogelijkheden voor de toekomst liggen. 


In alle leerjaren worden keuzebegeleidinglessen gegeven. Dit doen de mentoren in het mentoruur of in de bovenbouw bij het sectorvak. 

Connect College
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

info@connectcollege.nl

Privacy
Maasbrachterweg 22 - 6101 XX Echt
T: 0475-416111
info@connectcollege.nl - Privacy
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

T: 0475-416111

Privacy
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80
cambridge