De volgende fouten zijn geconstateerd:
Je bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.
Je e-mailadres is bekend bij ons, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben je een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om je account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen.
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens je deze e-mail ontvangt.
Facebook Twitter
Zomergroet

Zomergroet

Datum: 21-07-2017

Zomer 2017

Leeg is het schoolplein van het Connect College. De zon schijnt, maar er zijn geen leerlingen op het plein die zich in de warme stralen koesteren. In het gebouw geeft de bel trouw elke vijftig minuten aan, dat er een les voorbij is, maar de lokalen zijn leeg, de borden onbeschreven en de beamers staan uit. Het is vakantie.

Toch is nog niet iedereen naar huis. In de kantoren brandt nog licht. Als het ene schooljaar voorbij is, wordt het volgende voorbereid. Staf en onderwijsondersteunend personeel zijn bezig met de laatste loodjes. De puntjes worden nog op de i gezet.

2016/17 is weer een goed jaar geweest voor het Connect College. Er is hard gewerkt aan Persoonlijk Leren. Het College wil de leerlingen steeds meer maatwerk bieden. Door verschillende werkvormen, persoonlijke planning en keuzewerktijduren kunnen leerlingen steeds meer keuzes maken: welke kennis willen zij wanneer en op welke wijze vergaren? ICT is daarbij belangrijk. Het afgelopen jaar heeft het Connect College dan ook fors geïnvesteerd in verbetering van het schoolnetwerk. Persoonlijk Leren is geen revolutie, maar een evolutie. De school beweegt zich naar het ideaal in kleine controleerbare stappen. Het einddoel is dat de Connect-leerlingen met nog meer geestdrift nog beter zullen leren en presteren. Kwaliteit blijft belangrijk.

De eindexamens, eerste en tweede ronde, zijn voorbij. En het resultaat mag er weer wezen. Maar liefst 94% van de kandidaten heeft een diploma! Elk jaar is het weer spannend. Niet alleen voor de leerlingen, maar ook voor het personeel. Zullen de resultaten weer top zijn, zoals de laatste jaren immer? Iedereen verwacht het. We doen er ook alles aan, goede lessen, gratis examentraining, lenteschool, begeleiding voor studenten die op herexamen moeten. Toch is het moment dat de uitslagen vaststaan, altijd weer een opluchting. Ook dit jaar. En het is weer gelukt. Het Connect scoort weer prima. En dat is iets waar leerlingen, ouders, leraren, directie en onderwijsondersteunend personeel samen trots op mogen zijn. Een grote pluim voor ieder!

Zo dadelijk gaat de school echt dicht. Ook staf en onderwijsondersteunend personeel gaan nieuwe energie opdoen voor schooljaar 2017/18.  De deuren gaan dicht en het licht uit.

We wensen iedereen een fantastische vakantie, overgoten met zon. We hopen, dat iedereen de accu weer volledig kan opladen.  Vooral hopen we, dat we volgend jaar bij de start iedereen weer gezond en wel mogen begroeten.

We wensen u allemaal het allerbeste en een fijne zomervakantie!

Tot ziens in het nieuwe jaar,

namens alle medewerkers van het Connect College,

Danny Hermans, directeur havo/vwo
Raymond Verjans, directeur vmbo

Terug naar het nieuwsoverzicht

Connect College
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111
F: 0475-416112

info@connectcollege.nl

Privacy
Populierlaan 1 - 6101 BA Echt
T: 0475-416111 - F: 0475-416112
info@connectcollege.nl - Privacy
Populierlaan 1
6101 BA Echt

T: 0475-416111
F: 0475-416112

Privacy
altijd op tijd
aanmelden nieuwsbrief
AOSL
SOML
20-80